HAVAL JOLION HEV

Цена от 67 990 лв.

Hybrid SUV

5 врати, 5 места

Aвтоматична, DHT

Движете се с пулса на града

Jolion HEV е автомобил, който се адаптира към Вашия стил на шофиране. Самозареждащ се хибрид, който предлага едно ново изживяване и нов начин на придвижване. С характерен дизайн, който няма да остане незабелязан и хибридна технология, която постига оптимален баланс в работата на автомобила.

Стил от ново измерение

Съвременният и функционален интериор на Jolion HEV е ориентиран към водача. От най-малкия детайл, до големият 12,3‘‘ мултимедиен дисплей, всичко в автомобила подчертава хармоничния интериор, който носи усещане за стил, изисканост и комфорт. Щедрото вътрешно пространство позволява да се чувствате удобно и при по-дълги пътувания.

Вътрешното пространство на Haval Jolion HEV е съобразено изцяло с нуждите и удобството на водача и неговите спътници. Дигиталният инструментален панел, бутоните за бърз достъп, нишите за съхранение на багаж са само част от удобствата, с които разполагате в своя нов автомобил.

Силата на хибридното задвижване

HAVAL JOLION HEV е с 1,5-литров, четирицилиндров бензинов двигател, комбиниран със 156 к.с. електродвигател и 1,67kWh батерия. Балансираната мощност на автомобила е умело съчетание между работата на електродвигателя и двигателя с вътрешно горене. Хибридната система постига оптимален баланс, за да се насладите на Вашето по-екологично и икономично пътуване.

КОМБИНИРАНА МОЩНОСТ

189 к.с.

КОМБИНИРАН ВЪРТЯЩ МОМЕНТ

375 Nm

ДИРЕКТНА ХИБРИДНА ТРАНСМИСИЯ

2 степенна

Интелигентни системи за безопасност за вашия комфорт и защита

Автоматичен паркинг асистент

Системата изпълнява напълно автоматично паркиране без необходимост от намесата на водача – ускорява, спира, завива, сменя предавки. При първоначалното сканиране за парко място е необходимо да има мин. по 0.5м от двете страни.

Head-Up дисплей

Цветният Head-Up позволява да следите важни показатели за Вашия автомобил без да е необходимо да отмествате поглед от пътя и пътната обстановка.

Адаптивен Круиз Контрол (ACC)

Сензорите на автомобила непрекъснато следят пътната обстановка и реагират на промените в нея. Благодарение на адаптивния круиз контрол Вие може да поддържате равномерна скорост и дистанция от автомобила пред Вас.

360 ° камера за обзор на пространството около автомобила

Системата на 360 °-ово наблюдение осигурява цялостен и детайлен поглед на пространството около автомобила, което позволява на водача да маневрира и паркира по-лесно, удобно и напълно безопасно.

Ниво на автономност L2

BSD-система за следене на мъртвата зона, LCA, LKA и LCK-асистенти за смяна на лентата и поддържане на автомобила в лентата на движение и в нейния център, FCW-система за предупреждение при опасност от челен сблъсък, AEB-система за автономно аварийно спиране и много други технологии и иновации за вашето спокойно пътуване.

Асистент за аварийно автономно спиране с функция за кръстовища

Асистентът за аварийно спиране в кръстовища подпомага водача при завиване наляво, като при отчитане на опасност от сблъсък, системата ще се намеси и ще извърши спиране.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

Дължина: 4472 мм
Височина: 1574 мм
Ширина: 1814 мм
Междуосие: 2700 мм
Двигател 1.5 GDIT бензин
Обем на двигателя: 1497 куб. см
Максимална мощност:

95 к.с.

Максимална мощност на електромотора:

156 к.с.

Максимална мощност на хибридната система:

189 к.с.

Максимален въртящ момент: 375 Nm
Обем на резервоара: 55 л
Максимална скорост: 190 км/ч
Среден разход на гориво: 5.0 л/100 км

Цветова гама

Свържете се с нас

Тандер е основен дилър и сервизен партньор на Haval

гр. София 1324, бул. Царица Йоанна № 49

sales_tander@greatwall.bg

0893 330 926

гр. Бургас 8000, район “7-ми километър”

radoslav.petkov@gauto.bg

0888 995 989

suzuki-generous

Оторизиран дилър на Сузуки

prium

Оперативен лизинг и дългосрочен наем

prium

Мобилен сервиз за всякакви превозни средства

prium

Opel Дженеръс Ауто

prium

Opel New East

Share This