HAVAL H6

Цена от 43 990 лв.

SUV

4 врати, 5 места

Автоматична скоростна кутия

HAVAL H6 – футуристичен дизайн и неповторимо излъчване

Футуристичен дизайн, хармонични линии, подчертано агресивен външен вид – това са характеристиките, които придават неповторимо излъчване на пълноразмерния SUV – HAVAL H6. В търсене на безкомпромисна сигурност при проектирането на автомобила, конструкторите на Haval H6 разработват модела върху иновативна защитна клетка и допълнително усилват купето. Купето на H6 осигурява максимално вътрешно пространство. Седалките са изработени от висококачествени, меки на допир материали и са с анатомичен профил за максимален комфорт на пасажерите, дори и при дълги пътувания.

360° камера за по-лесно и интуитивно паркиране

Вземете контрола изцяло в свои ръце. Кажете „сбогом“ на мъртвата зона. 360°-овата камера осигурява цялостен и детайлен поглед върху пространството около автомобила, което позволява на водача да маневрира и паркира по-лесно, удобно и напълно безопасно. И ако паркирането продължава да бъде предизвикателство, винаги може да разчитате на помощ от интегрирания в HAVAL H6 асистент за полуавтоматични паркинг.

Адаптивен круиз контрол

Използвайки преден радарен сензор, системата за адаптивен круиз контрол поддържа постоянна скорост и разстояние от автомобила отпред, като автоматично ускорява и намалява вашата скорост, за да поддържа желаното разстояние. Когато пред автомобила няма превозно средство, от което да спазва дистанция то той подържа зададената скорост.

Автоматична 7-степенна DCT скоростна кутия

Отличена в топ 10 на най-добрите скоростни кутии в света за 2017 г., 7-степенната автоматична скоростна кутия с двоен съединител на HAVAL H6 впечатлява с изключително бърз отговор и синхронизация с двигателя, така че превключването на скоростите да става плавно и неусетно, а мощното ускорение да е гарантирано. Водачът може да избира между автоматичен и полуавтоматичен режим на кутията и удобно да превключва предавките от „перата“, разположени на волана.

Три интелигентни режима на шофиране

В зависимост от терена, Вашия стил на шофиране и персонални предпочитания можете да избирате между три режима на шофиране – NOR, ECO и SPORT. Изберете този, който ви подхожда най-добре и се насладете на оптимално пътно поведение на автомобила.

Системи за предупреждение за челен сблъсък и автономно аварийно спиране

Благодарение на чувствителни предни сензори и камера Вашият автомобил усеща пътя пред себе си, и когато установи внезапно спиране на автомобила отпред първоначално се намесва FCW системата като Ви предупреждава за възникналата опасност, а след това в случай, че не реагирате се задейства и AEB системата, която контролира спирачната сила в съответствие със степента на опасност от сблъсък.

Дигитален инструментален панел

Технологичен и практичен – дигиталният 12.3„ инструментален панел визуализира необходимата информация за състоянието на автомобила, използвания режим на шофиране и други активни системи. Благодарение на интуитивния интерфейс само един бърз поглед е достатъчен, за да получите данните, които искате, без да отклонявате вниманието си от пътната обстановка.

СИГУРНОСТ

Армирана стоманена клетка на купето

Стоманената клетка и усилването на купето на HAVAL H6 осигуряват безкомпромисна сигурност. Благодарение на стоманената клетка, дори и при преобръщане, купето запазва целостта си, за да минимизира нараняванията на водача и неговите спътниците.

КОМФОРТ

Повече пространство, повече комфорт

Просторното купе, по-широките и удобни седалки с анатомичен профил увеличават комфорта при пътуване.. Двузоновата климатичната система дава възможност да се зададе предпочитана температура в различните зони на автомобила.

СИГУРНОСТ

Високи технологии за високо ниво на безопасност

HAVAL H6 е оборудван с редица смарт асистенти, които имат за цел да подпомагат водача и да предотвратяват потенциални опасности. Сред асистентите за пасивна безопасност са: FHR асистент за наблюдение на мъртвата зона, LDW и LCA системите за следене на лентата на движение, CTA системата, която сигнализира за намиращи се в близост други автомобили, ESP и RMI системите отговорни за стабилността на автомобила на пътя, HDC и HAC асистентите за качване и спускане по наклони, BOS спирачен асистент и много други.

 

ДВИГАТЕЛИ

1.5 GDIT двигател

Усъвършенстваната CVVL технология на 4-цилиндровия бензиновия двигател спомага за намаляване разхода на гориво. Дюзите са центрирани, така че впръксване на гориво да гарантира максимум мощност от всяка капка.

2.0 GDIT двигател

Съвременният, 4-цилиндров, GDTI бензинов двигател ускорява плавно и осезаемо за секунди. Електронно контролираният турбо компресор с променлива геометрия позволява по-бърза реакция на двигателя.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

 

Дължина: 4610 мм
Ширина: 1860 мм
Междуосие: 2680 мм
Обем на резервоара: 58 л
Двигател 1.5 GDIT бензин
Обем на двигателя: 1497 куб. см
Максимална мощност: 163 к.с.
Максимален въртящ момент: 280 Nm
Максимална скорост: 180 км/ч
Среден разход на гориво: 7.7 л/100 км
Двигател 2.0 GDIT бензин
Обем на двигателя: 1967 куб. см
Максимална мощност: 190 к.с.
Максимален въртящ момент: 340 Nm
Максимална скорост: 190 км/ч
Среден разход на гориво: 8.5 л/100 км

Цветова гама

Свържете се с нас

Тандер е основен дилър и сервизен партньор на Haval

гр. София 1618, район Витоша, ул. “Бяло поле” 8Д

mario.terziev@tanderbg.com

0893 330 925

гр. Бургас 8000, район “7-ми километър”

radoslav.petkov@gauto.bg

0888 995 989

suzuki-generous

Оторизиран дилър на Сузуки

prium

Оперативен лизинг и дългосрочен наем

prium

Мобилен сервиз за всякакви превозни средства

prium

Opel Дженеръс Ауто

prium

Opel New East

Share This