HAVAL F7x

Цена 63 990 лв.

Автомобил за истински ценители

4х4 SUV

5 врати, 5 места

7-степенна автоматична

НОВАТОРСКИ СТИЛ

Модерен и атлетичен дизайн, характерен за премиум автомобилите. Ясно изразената купеобразна форма, хармоничните странични линии и подчертано агресивният външен вид подчертават спортното излъчване на автомобила. Купе кросоувърът на Haval съчетава естетика и новаторски стил.

ХАРМОНИЧЕН ИНТЕРИОР

Просторен и луксозен интериор изпълнен от висококачествени материали, създаващ усещане за лукс и премиум излъчване. Проектиран с мисъл до най-малкия детайл, за да се насладите максимално на шофирането. Инструменталното табло, екрана на мултимедията и бутоните на таблото са ориентирани към позицията на водача за по-лесен достъп.

HAVAL F7X ПОБЕЖДАВА ВСЕКИ ТЕРЕН

Благодарение на интелигентно задвижване на четирите колела задавате нов стандарт за шофиране.
Изберете подходящия режим на шофиране и следвайте уверено своя път.
Възможност за избор между 7 режима на шофиране – Еко, Стандарт, Спорт, Сняг, Кал и Пясък.

Асистиращи системи за всяка ситуация на пътя

Активен асистент, подпомагащ движение в трафик (TJA)

Тази система позволява автомобилът да следва автомобила пред себе си, движещ се в диапазона 0 – 150 км/ч. и ако превозното средство пред F7x спре то системата задейства спирачката до пълното спиране на автомобила.

Система за разпознаване на пътните знаци (TSR)

Камера разположена в предното стъкло следи за пътни знаци, ограничаващи скоростта и ги визуализира на инструменталното табло. Ако автомобилът се движи с по-висока от указаната със знак скорост, системата ще предупреди водача да намали скоростта.

360° камера за наблюдение на зоната около автомобила

Системата за 360°-ово наблюдение осигурява цялостен и детайлен поглед на пространството около автомобила, което позволява на водача да маневрира и паркира по-лесно, удобно и напълно безопасно.

Авариен ремонт на пътя, Автодиагностика на адрес, Оглед на кола преди покупка

Аварийно автономно спиране (AEB) с разпознаване на пешеходци

Системата използва информация от предния радар и камерата, за да „сканира“ постоянно пространството пред автомобила. Ако прецени първо подава сигнал (светлинен или звуков), в случай, че водачът не реагира, то тя упражнява автоматично спирачно усилие, за да избегне или намали последиците от евентуален сблъсък.

Система за предупреждение при опасност от челен сблъсък (FCW)

Системите за предупреждение за опасност от челен сблъсък и автономно аварийно спиране работят свързано. Благодарение на чувствителен преден радар и камера, автомобилът следи движението на автомобила пред него. При установяване на внезапно спиране, първоначално се издава предупредителен сигнал, а след това в случай, че не реагирате се задейства и AEB системата, която контролира спирачната сила в съответствие със степента на опасност от сблъсък.

Напълно автоматичен интегриран асистент за паркиране

Системата е проектирана да следи и анализира в реално време пътното поведение на автомобила и веднага да внася коригиращи действия при отклонения от зададената траектория на движение.

СИГУРНОСТ

Движението е посоката, която следваме, но и желанието да достигнем до крайна цел сигурно и комфортно. Благодарение на 3DP дизайна на купето и високоякостната стомана използвана в конструкцията се постига триизмерна безопасност за пътниците, пешеходците и автомобила.
Конструкцията е изградена от 26% стомана с ултрависока якост и 65% стомана с висока якост, а A и В колоните са изградени от немска стомана за допълнителна устойчивост и защита на пътниците в купето.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Дължина: 4620 мм
Височина: 1660мм
Ширина: 1846 мм
Междуосие: 2725 мм
Обем на резервоара: 56 л
Двигател: 2.0 GDIT бензин
Обем на двигателя: 1967  куб.см.
Максимална мощност: 190 к.с.
Максимален въртящ момент: 340 Nm
Максимална скорост: 190 км/ч
Среден разход на гориво: 9.4 л/100 км
Пътен просвет: 180 мм

Цветова гама

Свържете се с нас

Тандер е основен дилър и сервизен партньор на Haval

гр. София 1618, район Витоша, ул. “Бяло поле” 8Д

mario.terziev@tanderbg.com

0893 330 925

гр. Бургас 8000, район “7-ми километър”

radoslav.petkov@gauto.bg

0888 995 989

suzuki-generous

Оторизиран дилър на Сузуки

prium

Оперативен лизинг и дългосрочен наем

prium

Мобилен сервиз за всякакви превозни средства

prium

Opel Дженеръс Ауто

prium

Opel New East

Share This