GREAT WALL
STEED 7

Цена от 52 990 лв.

4х4 пикап

4 врати, 5 места

5-степенна ръчна

За едно по-комфортно пътуване

Мултифункционален по своята същност, Steed 7 е първият пикап от гамата на GWM, който залага на по-комфортен интериор, присъщ за всеки пътнически автомобил. Големият сензорен екран, разположен в горната част на таблото, осигурява бърз достъп до мултимедийните функции и предоставя цялата необходима информация за автомобила. Накланянето на екрана позволява на водача да борави с него, като същевременно запазва контрола върху пътя.

Система за задвижване 4WD

Steed 7 е оборудван с електронна система за задвижване на всички колела от Borg Warner, както и с възможност за заключване на задния диференциал от Eaton. За по-
добро пътно поведение може да избирате между 2H, 4H, 4L режими.

Камера за движение на заден ход

При предприемане на маневра на заден ход върху екрана напълно автоматично се визуализира зоната зад автомобила, което подобрява сигурността и улеснява паркирането.

ESP – система Bosch 9.0

Системата е проектирана да следи и анализира в реално време пътното поведение на автомобила и веднага да внася коригиращи действия при отклонения от зададената траектория на движение.

Асистент за потегляне по наклон

HHC подпомага водача при потегляне по наклон като задържа автомобила за няколко секунди чрез упражняване на спирачно усилие.

Система за поддържане на скоростта (Cruise control)

Системата позволява да се поддържа постоянна скорост на движение при шофиране по прави и равни участъци.

Пълен пакет ваздушни възглавници

Автомобилът разполага с предни, странични въздушни възглавници и въздушни възглавници тип „завеса“ за максимална сигурност на всички пътници.

СВОБОДАТА ДА СЕ ПРИДВИЖВАТЕ УВЕРЕНО

Новото, 7-мо поколение на един от най-продаваните пикапи обединява в себе си практичност, технология и сигурност. Steed 7 се отличава от своите предшественици с още по-голямо междуосие, по-голям пътен просвет и по-голямо товарно пространство.

ГАРАНТИРАНА СИГУРНОСТ

Steed 7 използва носеща рама на каросерията, снабдена с напречен стабилизатор, който значително увеличава стабилността и управлението на пикапа. Кабината му е проектирана от високоякостна стомана. Използването на немската технология KUKA за лазерно заваряване подобрява твърдостта, здравината и експлоатационния й живот. В случай на сблъсък, каросерията абсорбира силата на удара, като по този начин ефективно намалява степента на деформации.

ВИСОКОПРОХОДИМОСТ

Високият просвет, допълнителната защита на картера, максималният ъгъл на заход подобряват офроуд характеристиките на пикапа, за да достигнете до всяка желана дестинация. Антикорозионната защита на каросерията и предпазното покритие на товарния отсек, го предпазват от неблагоприятни въздействия.

ПОВЕЧЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Steed 7 е пикап с двойна кабина, който предлага максимално вътрешно пространство и комфорт за всички пасажери. Огромното товарно пространство позволява превозването на всякакви товари. Максималният товар от 1050 кг. Ви дава свободата да се придвижвате уверено.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

Дължина: 5395 мм
Ширина: 1800 мм
Междуосие: 3350 мм
Двигател  бензинов 
Обем на двигателя: 2 378 куб.см.
Максимална мощност: 150 к.с.
Максимален въртящ момент: 220 Nm/4000
Скоростна кутия: 5-степенна ръчна
Среден разход на гориво: 11.1л/100 км
Пътен просвет при пълно натоварване: 212мм
Преден/заден ъгъл на заход: 29°/23°
Товароносимост: 1 050 кг
Размери на товарното пространство: 1680х1460х480 мм

Цветова гама

Свържете се с нас

Тандер е основен дилър и сервизен партньор на Haval

гр. София 1324, бул. Царица Йоанна № 49

sales_tander@greatwall.bg

dimitar.georgiev@tanderbg.com

0893 330 925

гр. Бургас 8000, район “7-ми километър”

radoslav.petkov@gauto.bg

0888 995 989

suzuki-generous

Оторизиран дилър на Сузуки

prium

Оперативен лизинг и дългосрочен наем

prium

Мобилен сервиз за всякакви превозни средства

prium

Opel Дженеръс Ауто

prium

Opel New East

Share This