GREAT WALL
STEED 6

Цена от 39 990 лв.

4х4 пикап

4 врати, 5 места

5-степенна ръчна

ЛУКС И ФУНКЦИОНАЛНОСТ

STEED 6 е по-луксозният и функционален представител на пикапите в гамата на GREAT WALL.  Лекотоварен автомобил, който се отличава с по-голямо междуосие, по-голям товарен отсек и повече място в купето.  STEED 6 впечатлява с по-дързък и агресивен външен вид, благодарение на масивната хромирана решетка и ярките предни светлини, оборудвани с оптично насочващи лещи.

Надежден двигател

Доказалият се през годините 2,4 литров бензинов агрегат на Mitsubishi е изключително надежден и може да разчитате на него във всякакви ситуации както на пътя, така и извън него.

Система за задвижване 4WD

Интелигентната 4WD система, разработена от американския гигант BorgWarner, автоматично превключва между режимите на задвижване като отчита особеностите на пътните условия.

ESP- система Bosch 9.0

Системата е проектирана да следи и анализира в реално време пътното поведение на автомобила и веднага да внася коригиращи действия при отклонения от зададената траектория на движение.

Система ABS+EBD

Системата за сигурност, разработена от Bosch осигурява оптимално спиране, намалявайки ефективно спирачния път, тя предотвратява поднасянето на автомобила и блокирането на колелата при рязко спиране.

Мултимедийна система

STEED 6 разполага с мултимедийна система с 8“ сензорен LED дисплей. След превключване на задна скорост върху екрана напълно автоматично се визуализира зоната зад автомобила, което подобрява сигурността и улеснява паркирането.

Простор и комфорт в купето

STEED 6 предлага повече пространство за пътниците, без да отнема от товарния обем. Качеството на вложените материали в купето, както и анатомичните кожени седалки със система за подгряване, увеличават усещането за комфорт при пътуване.

Сигурност и спокойствие

Сигурността на пътниците е водеща при проектирането на новия STEED. Конструкцията е на стоманено шаси, а купето е деформационно устойчиво благодарение на стоманената носеща рама и стоманените греди във вратите.

 

Идеалното решение

STEED 6 е идеалното решение за всички, които искат да се чувстват истински спокойни както на пътя, така и извън него. Стабилното пътно поведение на автомобила е гарантирано от TOD система за интелигентно 4х4 задвижване и независимото предно окачване.

Премиум излъчване

STEED е пикап от следващо поколение, който надгражда възможностите на своя предшественик (STEED 5) с премиум излъчване, комфортен интериор, множество интегрираните системи за активна и пасивна безопасност и подобрена проходимост.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

Дължина: 5345 мм
Ширина: 1800 мм
Междуосие: 3200 мм
Двигател 2.4 литров бензинов Mitsubishi
Обем на двигателя: 2 378 куб.см.
Максимална мощност: 122 к.с.
Максимален въртящ момент: 200 Nm/2500-3000
Скоростна кутия: 5-степенна ръчна
Среден разход на гориво: 12.4л/100 км
Пътен просвет при пълно натоварване: 195мм
Преден/заден ъгъл на заход: 25°/21°
Товароносимост: 950 кг
Размери на товарното пространство: 1545х1460х480 мм

Цветова гама

Свържете се с нас

Тандер е основен дилър и сервизен партньор на Haval

гр. София 1324, бул. Царица Йоанна № 49

sales_tander@greatwall.bg

0893 330 926

гр. Бургас 8000, район “7-ми километър”

radoslav.petkov@gauto.bg

0888 995 989

suzuki-generous

Оторизиран дилър на Сузуки

prium

Оперативен лизинг и дългосрочен наем

prium

Мобилен сервиз за всякакви превозни средства

prium

Opel Дженеръс Ауто

prium

Opel New East

Share This